Υπηρεσίες

 

Το πεδίο του Real Estate είναι ευρύτατο και η κατανόηση του απαιτεί γνώση και διαρκή πληροφόρηση. Στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης και της δημιουργίας αντικειμενικής άποψης του ενδιαφερόμενου, το Real Estate Corner  αναπτύσσεται διαρκώς δημιουργώντας καινούριες υπηρεσίες και εργαλεία για τα μέλη του.

 

Υπηρεσίες:

 

  • Εύρεση Αντικειμενικών Αξιών

Πρόκειται για ένα καινοτόμο εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε εύκολα και γρήγορα, με βήμα προς βήμα διαδικασίες, να υπολογίζετε  την αντικειμενική αξία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει απολύτως δωρεάν!

 

  • Ο Ειδικός σας απαντά (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ)

Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων βρίσκεται εδώ για να σας απαντήσει με ακρίβεια και ορθότητα σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που άπτεται κατασκευαστικών, νομικών ή φορολογικών θεμάτων που αφορούν στο real estate. Απλά διατυπώστε την ερώτηση σας με όσο πιο σαφή και αναλυτικό τρόπο μπορείτε και σε διάστημα 3 ημερών θα λάβετε την τεκμηριωμένη απάντηση μας.

 

  • Εύρεση εργασίας (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ)

Στα πλαίσια της πληρέστερης κάλυψης των διαφορετικών απαιτήσεων των μελών μας σχετικά με τον τομέα του Real Estate, δημιουργείται ένα ξεχωριστό πεδίο για την ζήτηση εργασίας που αφορά σε θέσεις πουσχετίζονται με τον συγκεκριμένο τομέα. Πλήθος αγγελιών προσφοράς και ζήτησης εργασίας δίνει την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να βρει στοχευμένα αυτό που ψάχνει.