Συχνές ερωτήσεις

1. Ποίες είναι οι βασικές παροχές του site σας;
 • Πολύ μεγάλη βάση διαθέσιμων ακινήτων
 • Αρθρογραφία που σχετίζεται με 4 βασικούς τομείς: Επικαιρότητα, Κατασκευή, Αρχιτεκτονική, Αγορά
 • Ενημερωτικοί οδηγοί που θα προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με: Eνοικίαση, Πώληση και Αγορά ακινήτων, Στεγαστικά Δάνεια και Ημιυπαίθριους χώρους.
 • Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής σελίδας για την αποθήκευση των αγαπημένων άρθρων και ακινήτων και σύγκριση των τελευταίων.
 • Δυνατότητα αποστολής Newsletters ώστε να λαμβάνετε εβδομαδιαία ενημέρωση για τις πιο σημαντικές εξελίξεις στον τομέα του Real Estate στην Ελλάδα.

 

2. Ποιοί μπορούν να καταχωρήσουν το ακίνητό τους;

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για μεσίτες σε όλη την Ελλάδα και πολύ σύντομα θα υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης ακινήτου από ιδιώτη με τον τρόπο που περιγράφεται στην παράγραφο 3.

 

3. Πως μπορεί να καταχωρήσει ένα ακίνητό προς πώληση/ενοικίαση ένας ιδιώτης?

Το Real Estate Corner, για λόγους ελέγχου και επιβεβαίωσης του περιεχομένου του, δεν αναρτά αγγελίες μεμονωμένων ιδιωτών. Ωστόσο παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης της φόρμας καταχώρησης / ανάθεσης, ώστε να έρθει σε επαφή με κάποιο μεσιτικό γραφείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή του ακινήτου. Σε περίπτωση που ο ιδιώτης συμφωνήσει τελικά με κάποιον μεσίτη που θα αναλάβει την προώθηση του ακινήτου του, τότε θα μπορεί να αναρτηθεί η αγγελία στο www.realestatecorner.gr μέσω του συνεργαζόμενου γραφείου.

 

4. Πώς γίνεται η καταχώρηση ακινήτων επαγγελματιών;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας online (μέσω της φόρμας επικοινωνίας) ή τηλεφωνικώς. Κάποιος συνεργάτης μας θα σας επισκεφτεί για να σας ενημερώσει σχετικά.

 

5. Το «ανέβασμα» των ακινήτων στο realestatecorner.gr  γίνεται χειροκίνητα;

To Real Estate Corner περιλαμβάνει τα πιο εξελιγμένα εργαλεία και σας προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης του επαγγελματικού σας site με το portal μας για την αυτόματη ενημέρωση των διαθέσιμων προς δημοσίευση ακινήτων. Η διασύνδεση γίνεται μέσω αρχείου xml το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί ύστερα από συνεννόηση και συνεργασία με την εταιρεία που δημιούργησε το site σας.

 

6. Πόσο κοστίζει η καταχώρηση; Εξαρτάται από τον αριθμό των ακινήτων;

Η ενεργοποίηση  προφίλ νέων συνεργατών καθώς και η συμμετοχή των ήδη καταγεγραμμένων απαιτεί 12μηνη συμβολική συνδρομή .Επωφεληθείτε από την 12μηνη συνδρομή των 20 ευρώ που ισχύει σήμερα με  δυνατότητα καταβολής μέχρι τις 31-12-2015  με απεριόριστο αριθμό ακινήτων και φωτογραφιών.

Η  12μηνη συνδρομή γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Για διευκρινήσεις και σχετικές πληροφορίες  παρακαλούμε επικοινωνήστε με το  Real Estate Corner.

 

7. Μέχρι πόσες καταχωρήσεις μπορώ να κάνω;

Δεν υπάρχει ανώτατος αριθμός καταχωρήσεων.

 

8. Είναι υποχρεωτική η ύπαρξη photos

Η ύπαρξη φωτογραφιών προτιμάται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Οφείλουμε ωστόσο να σας ενημερώσουμε ότι στατιστικές έρευνες έχουν δείξει ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών βλέπει πρώτα τα ακίνητα με φωτογραφίες, ενώ συχνά απορρίπτει εκείνα που δεν έχουν καθόλου.

 

9. Πότε γίνεται η δημοσίευση των ακινήτων μου;

Η δημοσίευση γίνεται εντός λίγων ημερών από την ημερομηνία οριστικοποίησης της συμφωνίας.

 

10. Πως ενημερώνομαι για τη δημοσίευση των ακινήτων μου?

Την ημέρα της δημοσίευσης θα λάβετε τηλεφώνημα και email με από την εταιρεία μας τα οποία θα σας ενημερώνουν για την επιτυχή ανάρτηση των αγγελιών σας και θα σας αποστέλλεται ο προσωπικός σας κωδικός με τον οποίο θα μπορείτε να συνδεθείτε στην εξελιγμένη πλατφόρμα που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για τους συνεργάτες μας και να διαχειρίζεστε πλήρως τα στοιχεία των ακινήτων σας.

 

11. Μπορώ να διαχειρίζομαι τα στοιχεία των ακινήτων μου;

Φυσικά! Το Real Estate Corner διαθέτει πλήρως εξελιγμένο και χρηστικό σύστημα Back Office (ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα για τους συνεργάτες μας) στο οποίο μπορείτε να συνδέεστε με προσωπικό κωδικό που σας αποστέλλεται κατά την ημέρα ανάρτησης των αγγελιών σας. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε την εικόνα των ακινήτων σας ή ενδεχομένως να προσθέτετε νέα ακίνητα, στοιχεία και πληροφορίες .

 

12. Κάθε πότε γίνεται η ανανέωση των ακινήτων μου;

Κάθε 3 μήνες στην περίπτωση ενοικίασης, και κάθε 6 μήνες στην περίπτωση πώλησης, θα σας αποστέλλεται υπενθύμιση (μέσω email) για την ανανέωση των ακινήτων σας. Σε περίπτωση που κάποιο ακίνητο δεν έχει ανανεωθεί, θα αφαιρείται από το portal. Βασικός στόχος της ρύθμισης είναι η πληρέστερη πληροφόρηση των χρηστών και η αποφυγή λαθών. Σε περίπτωση που το site της εταιρείας σας είναι συνδεδεμένο απευθείας με xml, η ανανέωση δεν κρίνεται απαραίτητη, αφού εμπιστευόμαστε την ανανέωση του εταιρικού σας site.

 

13. Βλέπω περισσότερες από μία αναζητήσεις ακινήτων, σε τι εξυπηρετεί αυτό;

Έχουν δημιουργηθεί διαφορετικά είδη αναζητήσεων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε ενδιαφερομένου ανάλογα με τις απαιτήσεις του.

 1. Απλή-γρήγορη αναζήτηση στην κεντρική
 2. Σύνθετη αναζήτηση
 3. Αναζήτηση μέσω χάρτη

Παράλληλα μετά την πρώτη αναζήτηση και την εμφάνιση των αποτελεσμάτων, υπάρχει η δυνατότητα περεταίρω τροποποίησης των κριτηρίων αναζήτησης μέσα από πληθώρα εργαλείων στο δεξί μέρος της σελίδας.

 

14. Πώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του ακινήτου, εφόσον με ενδιαφέρει;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

 • Τηλεφωνική επικοινωνία με μεσίτη. Το τηλέφωνο του υπεύθυνου αναγράφεται στο δεξί μέρος της σελίδας του ακινήτου.
 • Αποστολή φόρμας «ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ», η οποία αποστέλλεται απευθείας στο μεσίτη για να είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση.
 • Αποστολή ενδιαφέροντος σε εμάς μέσω αποστολής της φόρμας στο πάνω μέρος της σελίδας «Επικοινωνία», ώστε να σας φέρουμε εμείς σε επαφή με το μεσιτικό γραφείο.

 

15. Μπορώ να ενημερώνομαι για ακίνητα που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που ζητάω;

Το Real Estate Corner φροντίζει για την άμεση ενημέρωσή σας σχετικά με ακίνητα που ταιριάζουν στα προσωπικά σας κριτήρια μέσω αποστολής email alerts. Προϋπόθεση είναι η εγγραφή σας χωρίς κανένα κόστος στην αντίστοιχη υπηρεσία.

 

16. Μπορώ να ενημερωθώ για διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με την αγορά ακινήτων;

Το Real Estate Corner έχει φροντίσει να εξασφαλίσει πληθώρα ενημερωτικών οδηγών σχετικά με βασικές διαδικασίες που σχετίζονται με την αγοραπωλησία και ενοικίαση ακινήτων. Οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται υπό την ενότητα «ΟΔΗΓΟΙ». Επίσης, υπάρχει μεγάλη λίστα άρθρων που καλύπτουν μεγάλη γκάμα θεμάτων γύρω από το Real Estate. Τέλος, σε περίπτωση που τα άρθρα και οι οδηγοί δεν καλύπτουν τις ερωτήσεις σας, μπορείτε να μας αποστείλετε φόρμα επικοινωνίας με το μήνυμά σας – την ερώτηση που θέλετε να κάνετε και εμείς θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε εντός 48 ωρών.

 

17. Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για ακίνητα που μπορεί να με ενδιαφέρουν?

Το Realestatecorner σας δίνει τη δυνατότητα να μέσω της υπηρεσίας των Email Alerts, αφού επιλέξετε τα κριτήρια που θέλετε να πληρούν τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν, να ενημερώνεστε για ότι νεότερο υπάρχει στην αγορά ακινήτων.

 

18. Πώς μπορώ να διαφημιστώ στην ιστοσελίδα σας;

Το Real Estate Corner προσφέρει πολλαπλούς διαφημιστικούς χώρους. Αναλυτικές πληροφορίες για τους διαθέσιμους τρόπους διαφήμισης παρέχονται ΕΔΩ (link στα κείμενα).