Ουρανοξύστης στο Λονδίνο δια χειρός Renzo Piano

23/10/2015 Άρθρα / Κατασκευή

Αποθήκευση

Medium_paradias%20epaneklogi_550x

 

Ουρανοξύστης ύψους 224 μέτρων ο οποίος θα αποτελέσει μέρος της ανάπλασης του Paddington πρόκειται να κατασκευαστεί στο Λονδίνο σε σχέδια του Ρένζο Πίανο.

Ουρανοξύστης ύψους 224 μέτρων ο οποίος θα αποτελέσει μέρος της ανάπλασης του Paddington πρόκειται να κατασκευαστεί στο Λονδίνο σε σχέδια του Ρένζο Πίανο. Η μεικτής χρήσης ανάπτυξη στην 31 London Street κοντά στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό του Paddington περιλαμβάνει δημόσιους χώρους, 200 νέα σπίτια, καθώς και γραφεία και καταστήματα. σχηματίζοντας έναν προορισμό που θα συμπέσει με την άφιξη του 2018 Crossrail. Όταν ολοκληρωθεί, το κυλινδρικό 65-ορόφων πύργος θα είναι ένα από τα ψηλότερα κτήρια της πρωτεύουσας.

Φορέας ανάπτυξης η Great Western Developments Ltd, θυγατρική της εισηγμένης εταιρείας με έδρα τη Σιγκαπούρη η οποία ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη ξενοδοχείων, και η Sellar Property Group.

Στο τελευταίο όροφο του κτηρίου υπάρχει το υπαίθριο roof garden του ξενοδοχείου που προσφέρει πανοραμική θέα του Λονδίνου. Ο σχεδιασμός του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

Πηγή : ered.gr